loading...

Tiga Gambar Bukti Nur Sajat Adalah Seorang Lelaki?

dua gambar bukti nur sajat adalah seorang lelaki 1

Kredit foto: Instagram Nur Sajat 


Sebelum ini isu jantina usahawan kosmetik Nur Sajat kembali hangat diperkatakan selepas seorang lelaki tampil mendakwa dirinya adalah kawan sekolah Sajat.

Menurut lelaki tersebut, dia telah mengenali Sajat sejak kecil, malah pernah melihat alat sulit jutawan itu yang ternyata mengesahkan dia adalah seorang lelaki dan bukannya khunsa seperti yang didakwa Sajat.

Kenyataan lelaki berkenaan menimbulkan pelbagai reaksi daripada netizen.

Ada yang mempercayai dakwaan yang dikeluarkannya berdasarkan kepada beberapa kontroversi yang pernah ditimbulkan Sajat sebelum ini. Namun ada juga yang menganggap lelaki itu hanya mereka-reka cerita kerana ingin menjatuhkan reputasi Sajat. Apatah lagi lelaki yang dikenali sebagai Muhammad bin Aris itu tidak tampil bersama bukti yang kukuh.

Enggan dianggap sebagai penipu, Muhammad tampil sekali lagi dalam sebuah pendedahan terbaru. Kali ini berserta bukti bergambar yang memperlihatkan Sajat ketika zaman kanak-kanak dan remajanya.

Jika benar lelaki dalam tiga foto berkenaan adalah Sajat, kelihatannya usahawan kosmetik itu sedang mengenakan pakaian seragam sekolah lelaki.

Anda saksikan sendiri foto-foto tersebut. 

dua gambar bukti nur sajat adalah seorang lelaki 2

dua gambar bukti nur sajat adalah seorang lelaki 3

Kredit foto: hanasuva.com

Apa pula kata anda? 

Previous
Next Post »
loading...