loading...

Dikecam Kerana Iklan Mati Pucuk : Ini Penjelasan Zara Zya

Gara-gara berkongsi video mengenai masalah kesihatan lelaki iaitu mati pucuk, pelakon Zara Zya di akaun Instagramnya, pelakon Zara Zya teruk dikecam netizen. Majoriti mereka mempertikaikan mengapa Zara bercakap mengenai masalah kesihatan kaum lelaki berbanding penyakit kaum wanita.

Image result for zara zya

Tidak mahu isu ini terus berpanjangan dan mencetuskan pelbagai salah faham, Zara Zya telah tampil memberikan penjelasan.
Bagi saya orang kita terlalu sensitif apabila orang perempuan menyentuh mengenai penyakit kaum lelaki, mereka tidak boleh terima. Sebenarnya saya telah dibayar untuk menyampaikan mesej kempen mengenai mati pucuk dan kanser prostat.

Pada mulanya memang saya tak tahu pun akan diminta untuk bercakap mengenai isu terbabit sehinggalah mendapat skrip. Tapi saya rasa tak salah pun untuk saya bercakap mengenai permasalahan itu kerana ia adalah fakta dan saya turut sertakan statistik mengenai penyakit berkenaan.
Zara Zya bagaimanapun memberitahu beliau tidak begitu tertekan dengan segala komen negatif yang dilemparkan kepadanya. Niat beliau hanya satu, iaitu memberikan kesedaran kepada kaum lelaki mengenai masalah mati pucuk.
Previous
Next Post »
loading...